perjantai 8. elokuuta 2014

Anteeksi. Anteeksi. Anteeksi.

Kaiken järjen vastaisesti en nukkunut vaan lähdin varhain aamulla ajelemaan busseilla ympäriinsä. Oikeastaan kaikki mitä olen viime aikoina tehnyt on ollut kaiken järjen vastaista. En vain pysty nukkumaan. Olen nyt viikon yrittänyt nukkua tai oksentaa, mutten pysty nukkumaan enkä oksentamaan, vaikka voin koko ajan pahoin enkä ole eläissäni ollut näin väsynyt.

Pakko jarruttaa. Pakko. Miten voin surkutella jotain Miki Liukkosta, jos olen itse näin pihalla? Olen yhtä pihalla kuin Justin Bieber.

En tiedä mitä teen. Anteeksi kaikki riehuminen. Anteeksi kaikki lääppiminen (?!?!). Anteeksi kaikki järjettömät puhelut. Anteeksi kaikki tavaroiden ja juomien ja ruokien heitteleminen (??!?!?!?). Anteeksi kaikki muu paska.

Eilen menin täysin sekaisin jostain, öö, kolmesta tuopista tai jotain? En tiedä mitä teen. Häiriköin kaikkia. Lolli Brander on sietämätön, idioottimainen, rasittava ja maaninen ihminen. Painu vittuun, Lolli Brander!!!!!!! En tiedä mistä tämä huutomerkkijuttu tulee.

Olen pahoillani että vedän teidät mukanani tähän. On pakko rauhoittua. On pakko nukkua.

Tiedän, että tämä on jotain mitä minun on käytävä läpi. Näin on tapahduttava. Opin tästä paljon. Tämä on tärkeää. Mutta nyt tämä voisi jo loppua. Aion ottaa rauhallisemmin nyt. Lakkaan lietsomasta itseäni enää hulluuteen.

Vaikka pakotan itseni nukkumaan että saan pääni selvemmäksi. Jos se ei muuten onnistu, niin menen jonnekin hakemaan jotain, en tiedä, rauhoittavia lääkkeitä.

Lopetan hulluna olemisen. Haluan lopettaa tämän nyt.

Sovitaanko, että olen nyt pyytänyt kaikilta anteeksi?

12 kommenttia:

  1. Niinku Aarne-ukki sano, kun joku valitti unettomuudesta ja kysy apua nukahtamiseen: Laita pää tyynyyn ja älä ajattele mitään

    Toinen hyvä keino on kuvitella nukkumaan mennessä, että on oikeesti tosi aikainen kouluaamu ja sun pitäis oikeesti herätä Riitta Jallin matikan kaksoistunnille, mut sä et millään jaksais ja haluisit jäädä vain lämpimäks kanelipullaks nukkumaan ja sit pikku hiljaa, kun sä taistelet sitä unta vastaan ja yrität pakottaa itseäs hereille, sä alat lipua hiljalleen sikeään uneen, mist sä et koskaan haluu nousta

    Kolmas ja paras keino on se, että jos löytää jonkun ihanan naisen, kenen kainaloon käpertyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten kuvitella tyynystä tai peitosta se vieruskaveri jota halia:)

      Poista
    2. "lämpimäks kanelipullaks nukkumaan"
      tämä kosketti :D

      Poista
    3. Hyvä! Nyt mee Hakaniemen Line Cafeeseen syömään ravitsevaa kasvisruokaa, niin saat voimas takas. Voin tarjoo, jos ei oo massii, 9 euroo maksaa kaikki

      Poista
    4. Jonka -

      Kato Simpsonien neljännen kauden kolmas jakso "Homer kerettiläinen"

      http://watchseries.lt/episode/the_simpsons_s4_e3.html

      Poista
  2. Jos nyt menet nukkumaan, saat ehkä valvomisen ja hulluuden takia unessasi viestin kuolleista. Pääsisit vaikka juttelemaan Gandhin tai Jim Morrisonin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä haluunko jutella Jim Morrisonin kanssa. Mutta mikä ettei

      Poista
  3. Luen sun kirjotuksia uudestaan ja uudestaan. On niin helvetin hauskaa katsoa kuinka oot seonnut onnesta muutaman ihmisen tähden. Minäkin haluan! Olen silti jo onnellinen sun puolesta, mutta haluan olla osa sitä! Kunhan nyt vaan saisit unta jnejnejne. Paljon tsemppiä elämiseen <3 Mitä teet keskiviikkona kuuden jälkeen???????????!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä ja kaikesta!

      Hmm. Keksiviikkona ei kun keskiviikkona kuuden jälkeen. En varmaan mitään! Tehdäänkö me jotain?

      Poista

Sano mulle jotain tai kuolen